Skip to Content

Οι barbers και hairdressers αναμένουν με ανυπομονησία και ενθουσιασμό το #STMNTSUMMIT που ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο. Για το 2024, η κοινότητα συναντήθηκε στη γεμάτη ζωντάνια πόλη της Βαρκελώνης, ένα σημείο δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής έμπνευσης.

You need to accept cookies to play this video

Το τέταρτο #STMNTSUMIT ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες, τροφοδοτώντας την STMNT κοινότητα με ανανεωμένη δημιουργική ενέργεια για να εμπνεύσει την τέχνη τους. Φέρνοντας μαζί τα καλυτέρα του barbering και της κομμωτικής, αυτή η καταπληκτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις ημέρες, παρουσιάζοντας ένα ιδανικό μίγμα εκπαίδευσης και έμπνευσης, με εκπληκτικά shows για τα μαλλιά συμπεριλαμβανομένων 45 live μοντέλων, guest speakers και μια νέα προσθήκη για το 2024 - ένα πλήρες φεστιβάλ εμπειρία!

"Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ #STMNTSUMMIT. ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ BARBERS ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΤΟΥ BRAND ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ STMNT ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΜΑΣ."

– NOMAD BARBER, STMNT ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Όπως κάθε χρόνο, οι global δημιουργοί του STMNT βρίσκονταν στην καρδιά του event, και ανέβηκαν στη σκηνή για να μοιραστούν τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και έμπνευση πίσω από τις δηλώσεις που κάνουν για το 2024:

GLOBAL ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ 
JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR)

GLOBAL ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
STAYGOLD
 (@STAYGOLD31)

GLOBAL ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
NOMAD BARBER (@NOMADBARBER)

Οι STMNT δημιουργοί μοιράστηκαν επίσης τη σκηνή με διεθνούς φήμης guest artists, τον Gradient και την Janina Zais, προσκεκλημένοι από την STMNT ομάδα εκπαίδευσης για να διευρύνουν τις δεξιότητες της STMNT κοινότητας.

TECHNICAL CUTTING EXPERT
GRADIENT (@GRADIENT____)

CELEBRITY & EDITORIAL COLORIST
JANINA ZAIS (@JANINAZAIS)

Τόσο ο Gradient όσο και η Janina μοιράστηκαν την εμπειρία τους με την STMNT κοινότητα μέσω εκπληκτικών επιδείξεων επί σκηνής.

#STMNTSUMMIT: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Το #STMNTSUMMIT προσέφερε στους hairdressers και barbers τέσσερις απίστευτες ημέρες εκπαίδευσης και έμπνευσης όπως κανένα άλλο, καλύπτοντας ένα διαφορετικό φάσμα θεμάτων για να ενισχύσουν την τέχνη τους:

ΗΜΕΡΑ #1 – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Οι STMNT ambassadors από όλον τον κόσμο συγκεντρωθήκαν για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά αλλά παράλληλα εμπορικά looks σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο φημισμένους influencers. Με ένα κοινό σχεδόν 3,5 εκατομμυρίων ακολουθών στο σύνολό, στους influencers @WILLIWHEY, @STEVENEPPRECHT, @PHILIPPGELTER, @KIM_TNKA, @NBAO.T και @JAN_STUEHMER έκαναν styling στα μαλλιά τους οι STMNT ambassadors πριν τα looks τους εμφανιστούν στο φακό. Η λήψη αφορούσε μια μίξη από editorial φωτογραφίες, Instagram reels και περιεχόμενο για το Tiktok.

ΗΜΕΡΑ #2 – TRAIN-THE-TRAINER

Αυτή ήταν μια ευκαιρία για να αναπτύξουμε την STMNT παγκόσμια κοινότητα εκπαιδευτών και ambassadors. Το STMNT είναι ένα brand που πάντα πηγαίνει πέρα από το προϊόν, αλλά το φετινό Train-the-Trainer πήγε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα - πέρα από τα μαλλιά - για να αγκαλιάσει το STMNT ως τρόπο ζωής. Οι guest speakers από κλάδους εκτός κομμωτικής και barbering μπήκαν στην STMNT ομάδα για να εμπλουτίσουν τη συνολική εμπειρία:

FASHIONISTA & INFLUENCER
JOSHUA GODFREY 
(@JOSHUADGODFREY)

COMMUNICATION EXPERT
BEN GALLAGHER

DIGITAL EXPERT
BURKHARD MUELLER 
(@MUTABOR_OFFICIAL)

Αυτό το διαφορετικό μίγμα από guest speakers επιλέχθηκε για να εφοδιάσει τους STMNT educational specialists και ambassadors με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να μείνουν στην κορυφή του παιχνιδιού. 

"Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ GROOMING ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ."

– BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF STMNT EDUCATION

ΗΜΕΡΑ #3 – INTERNATIONAL BARBER FEST 

Συνεχίζοντας να αποδεικνύει γιατί το 2024 #STMNTSUMMIT ήταν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΤΟ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟ, φέτος η STMNT global ομάδα, σε συνεργασία με την STMNT ιβηρική ομάδα και τον επαγγελματία κατασκευαστή εργαλείων artero, διοργάνωσαν το δικό τους international barber fest. Αυτή ήταν η ιδανική ευκαιρία για την STMNT κοινότητα να κάνει ένα βήμα πίσω και να απολαύσει μια μίξη καλού φαγητού, μουσικής και shows για τα μαλλιά γεμάτα έμπνευση. Οι tattoo artists δημιουργήσαν πάνω στο δέρμα, ενώ οι street artists δημιούργησαν graffiti σε STMNT artboards σε αυτό το δημιουργικό σκηνικό. Λαμβάνοντας χωρά στο ιστορικό Palo Alto – μια περιοχή που ανακαλύπτουν ξανά και αναζητούν τώρα νέοι δημιουργοί - αυτή η εμπνευσμένη τοποθεσία ήταν το ιδανικό σκηνικό για ένα ολοήμερο ταξίδι δημιουργικότητας και μιας αληθινής γιορτής στον κλάδο του barbering.

ΗΜΕΡΑ #4 – VIP GROOMING ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Για την τελευταία μέρα, μια επιλεγμένη ομάδα hairdressers και barbers προσκλήθηκαν σε ένα VIP masterclass για να μάθουν από τους καλυτέρους στον κλάδο. Για πολλούς #STMNTSUMMIT συμμετέχοντες, η εκδήλωση προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους να μάθουν από μια τέτοια εκπληκτική ομάδα διεθνών artists. Αυτό το VIP grooming σεμινάριο προσέφερε μια γνώση σε βάθος για τον τρόπο που οι experts δημιούργησαν τα styles που παρουσίασαν στη σκηνή, με λεπτομέρειες για τις τεχνικές κουρέματος με ακρίβεια. Το σεμινάριο προσέφερε επίσης ένα μάθημα ζωντανής φωτογράφισης από την Staygold και τα Lab Studios, πηγαίνοντας τους συμμετέχοντες πίσω από το φακό για να τους δείξουν πώς να επιμελούνται μια επαγγελματική φωτογράφιση μαλλιών.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #STYLEDBYSTMNT

Το #STMNTSUMMIT ήταν επίσης μια ευκαιρία για να γιορτάζουμε τον Yoshi Okabe (@STYLES.BY.YOSHI), το νικητή του διεθνούς διαγωνισμού στο instagram #STYLEDBYSTMNT. Ο Yoshi ανέβηκε στη σκηνή την τρίτη μέρα κατά τη διάρκεια του international barber fest, αναδημιουργώντας το νικητήριο look του μιλώντας παράλληλα για τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του και για το λόγο που το STMNT είναι η κορυφαία σειρά που επιλεγεί. 

Ο Yoshi επιλέχθηκε μέσα από ταλαντούχους καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένου του Titan Barber (@TITAN_BARBER), του νέου US digital ambassador. Ενεργώντας ως συντονιστής και σύμβουλος, εξήγησε πως η STMNT us συνεργάζεται με hairdressers και barbers για να ενισχύσει το επίπεδο των δεξιοτήτων τους στα κοινωνικά μέσα.

Επισκεφθείτε τους STMNT Grooming Goods INSTAGRAM και TIKTOK social media ιστότοπους για να δείτε περισσότερο περιεχόμενο από εκδηλώσεις και ιστορίες από τα παρασκήνια.

#MAKEYOURSTMNT
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ